4. ročník konferencie Otvorený softvér vo vede, vzdelávaní a v IT riešeniach

Stravovanie

Chudnutie s trvalými výsledkami je o zmene životného štýlu. PROTISSIMO Vám k zmene pomôže...

PROTISSIMO novinky v roku 2014Nadváha a obezita negatívne vplývajú na naše zdravie. Ak nimi trpíte aj Vy, pravdepodobne ste už mnoho metód chudnutia vyskúšali, no bez výraznejšieho výsledku. Zamysleli ste sa však na tým, prečo ste schudli, ale zároveň ste si nedokázali ideálnu hmotnosť a postavu aj udržať? Zrejme Vám redukčný program nepomohol zmeniť životný štýl a stravovanie, ktoré sú kľúčové pri redukcii hmotnosti bez opätovného nárastu kilogramov.

Najúčinnejšia a najefektívnejšia metóda ako schudnúť

Centrum chudnutia ZdravoSchudnut.skAk patríte medzi tých, ktorí vyskúšali rôzne metódy chudnutia ale bez dlhodobých výsledkov, potom máme pre Vás pozitívnu správu. Ak už nechcete „bojovať“ s nadváhou a chcete s ňou nadobro skoncovať, potom existuje metóda PROTISSIMO®, ktorá Vás naučí ako schudnúť a udržať si zhodené kilogramy. Čo je hlavné, že Vás nasmeruje, ako viesť zdravší a šťastnejší život po celý zvyšok Vášho života.

Bratislavský hrad bude hostiť Slovak Food Festival 2012

Už po tretí krát sa bude konať Slovak Food Festival. Tento gurmánsky zážitok si môžete vychutnať počas troch dní od 25.do 27. mája 2012 na nádvorí bratislavského hradu. Počas festivalu jedla sa po prvý raz uskutoční aj súťaž o najlepšieho českého a slovenského kuchára – Primerba cup 2012. Povzbudzovať budete môcť aj niektorí z tímov v súťaži médií vo varení.

ALDENTE GROUP otvára flagship reštauráciu CARNEVALLE

Logo reštaurácie CARNEVALLE, zdroj: webnoviny.skSpoločnosť ALDENTE GROUP, jedna z najväčších gastronomických sietí na Slovensku, otvára v týchto dňoch novú flagship reštauráciu CARNEVALLE, situovanú na jednej z najlepších adries v Bratislave, na Hviezdoslavovom námestí. Najnovší prírastok do siete známeho gastronóma Pavla Benčíka je zameraný na mäso a mäsové špeciality, pričom ide o kombináciu regionálnej a medzinárodnej kuchyne. Práve mäso sa nachádza nielen v názve samotnej reštaurácie, ale aj v jej slogane, ktorý vtipnou slovnou hračkou NICE TO MEAT YOU láka všetkých milovníkov kvalitného mäsa.

Slovenské vianočné čokoládové figúrky poznajú aj vo svete

Zdroj: idc.skNa Slovensku výroba vianočných čokoládových figúrok siaha až do roku 1906, keď po prvý krát začal rozvoniavať lahodný varený mok v Trnave. Dnes je výroba už skoro plno automatizovaná, a tak za jednu smenu sa dokáže vyrobiť až 1400 kg čokoládových likérových figúriek. Vyrobené vianočné kolekcie a figúrky putujú do celého Slovenska a aj do Českej republiky, Poľska, Maďarska, Chorvátska a na Ukrajinu.